Često nam na mail tvrtke dolazi upit “Kako do novog krova?”, no uvijek se nameće jedan odgovor, “Potrebno je otići na lokaciju”. Svaki krov je drugačiji, svaka situacija je drugačija, pa i sami investitori imaju specifične zahtjeve i želje o izgledu krova. Zato je najbolje otići na lokaciju, popričati s investitorom analizirati njegove želje i mogućnosti, tek onda se može pristupiti izradi ponude i troškovnika.

Cijene radova

Cijena krovišta popravak ili krovopokrivački radovi razlikuju se o veličini i mjestu izvođenja radova. Ako primijetite cijenu ponude izrade ili renoviranja krova znatno niže cijenu ispod prosjeka, možda postoji razlog. Samo troškovi neće odrediti kvalitetu.

Profesionalnost i kvaliteta izrade vrlo je bitna pri donošenju odluke o izboru krovopokrivača.

Kolika je ukupna cijena materijala za krov bez rada? Je li na radove obračunat PDV? Uključuje li se u cijenu uklanjanje starog krova? Uključuje li se u cijenu odvoz otpada? Postoje li neki dodatni troškovi?

Provjerite je li tvrtka koja izvodi radove registrirana i je li daje garanciju za obavljene radove.

Reference

Tvrtka koja olako daje nepotpune ponude bez uvida u stanje nije dobar izbor. (Zašto?)

Stvari koje treba uzeti u obzir:
  • Kada je tvrtka registrirana odnosno koliko godina posluje?
  • Želite biti sigurni da je tvrtka aktivna ( da će tvrtka postojati ) u slučaju da imate problema s krovom.
  • Je li tvrtka ima reference dosadašnjih radova?
  • Nakon što dobijete reference provjeriti ih. Raspitajte o stabilnosti i ugledu tvrtke te kontaktirajte barem jednog klijenta kojem tvrtka izvodila krovopokrivačke radove.

Nudi li tvrtka program održavanja?

Provjerite jeste li dobili ugovor. Inzistirajte na pisanoj ponudi i proučite opise posla i specifikacije, početak radova, vrste materijala, financijsku stranu i jamstva.

Provjerite našu tvrtku!, Član smo strukovne udruge.

Potpisivanje ugovora o radu

Iako ste možda osjetili određenu simpatiju i povjerenje prema osobi s kojom dogovarate izvedbu radova, to ne bi trebao biti vaš jedini razlog za pristanak na suradnju.

Kvalitetan izvođač radova znat će sve o cjelokupnom procesu krovopokrivačkih radova, što bi trebalo dati dodatnu razinu sigurnosti.

Osoba koja ne može dati kompletne informacije o krovopokrivačkim radovima te izboru materijala ne može biti ni kompetentna a niti od povjerenja.

Priučeni krovopokrivači su najskuplji

Tvrtka koja nije registrirana kao izvođač krovopokrivačkih radova i nema gotovo nikakvog ugleda među krovopokrivačkim tvrtkama, odradit će posao s velikom nesigurnošću.

Znaju li priučeni izvođači da su kod građevinskih radova baš ovi, krovopokrivački najranjiviji? Znaju li kako pravilno prozračiti krov? Spomenut ćemo da bilo koji rad priučenog izvođača nema jamstvo. Trošak za popravak krovišta može bit velik, te ne bi trebali ulaziti u investiciju koja ne nudi nikakvo jamstvo.

I dalje budite na oprezu!

Svaki izvođač krovopokrivačkih radova reći će Vam da može ispuniti sve Vaše želje vezane uz sanaciju ili izradu novog krovišta. Ali budite oprezni! Krov je vrlo zahtjevna i specifična konstrukcija na objektu.

Postoje očita sigurnosna pitanja, kao i strukturni problemi kod izvođenja radova kojeg treba izvesti samo kvalificirani izvođači.

Dobro se informirajte

Krov nad glavom je više nego sklonište od vremenskih nepogoda. On je simbol udobnog doma kojeg karakterizira suvremen način života.

Krov nad glavom

Krov nad glavom je više nego sklonište od vremenskih nepogoda. On je simbol udobnog doma kojeg karakterizira suvremen način života.

Ako imate problema s krovom, ili ako niste sigurni hoće li Vam biti potreban popravak krova, kontaktirajte nas kako bismo Vam pružili stručnu pomoć i provjerili krov. Zatim ćemo Vas savjetovati u svrhu zahvata na krovu. Ako utvrdimo da postoje nedostaci tada ćemo Vam dati ponudu, otkloniti problem uz jamstvo za napravljen posao.

Izbornik

Zahvaljujemo!

Uskoro ćemo Vam se javiti

Pitajte nas

(samo ozbiljni i konkretni upiti)

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.